Friday, November 18, 2011

KONVO SI KENIT

Okey, seperti yg dijanjikan.. akhirnye aku update jugak pasal konvo si kenitku MUHAMMAD ZARITH TUFFAIL BIN MOHAMAD KAMAL yg berlangsung di Hotel De Palma, Ampang pd 3hb Nov yg lepas. Mmg meriah noks! Majlis dia sebijik mcm konvo universiti, kelas ko jahhhh!
 
Hepi Face lps grad


Kul 8.30pg, dh terpacak dpn tangga lobi hotel
Saper yg sexy tuh? mcm x sesuai je kan dress up cenih utk majlis konvo si kenit
My Chicky Boy
Sementara menunggu YB smpi, bdk2 dh start menggeletis
The Stage
Aku terpaksa snap2 gamba dorang utk redakan kegeletisan dorang. hehehe
Haaa.. tgk, dh mcm2 senjata dh kuar tp YB blom smpi.. huhuhu
Peace yawwww!
Best Fren Forever
Bulat yg menggelikan hati
Kepak kepung.. kepak kepinggggg.... kompang dh berbunyi.. tuh dia YB dh smpai
letih dowh amik video pakai tab tuh kan.. huhuhu
YB smpai lewat kot.. hampir sejam tu. pastuh tggu dia berucap lagi.. compliment itu ini & berkempen smpai para hadirin panehhh bontot la.. maklij suppose start 9.30pg tp dh drag smpai 10.30pg.. pastuh lps ucapan dlm setengah jam, baru start bace doa.. & persembahan dari kanak2 comel2 ni. tp x semua tabika yg membuat persembahan.. hanya 3 tabika je dipilih dari 14 tabika yg terlibat hari tu. salah satunye tabika anak aku ni. nak tau aper persembahan dia, tggu smpai abih karangan aku ni dulu.. Persembahan kanak2 comey nih diselang-selikan dgn penyampaian sijil dorang.







Ni tgh beratur luar dewan tunggu giliran amik scroll... kelass ko jahh!


1st graduation - hope lps nih mama leh temankan bulat utk next2 graduation k.. muahh!

Dapat scroll & medal. tp sempat amik gamba ngan medal je. gamba ngan scroll kene masuk studio kecik kat luar.

BFF cilik... comey2 je dorang ni

Comel kan?

Haruslah bergamba dg awek dia yg sorang nih kan...

Tengah berkumpul tggu turn bergamba ramai2

Buah hatiku

Mahasiswa & Mahasiswi cilik dgn cikgu2 dorang
Lepas dorang bergamba ramai2, semua org makan.. lapa kot sbb pg td x sempat bfast. konon2 majlis start awal, so semua x sempat bfast. sekali YB plak lambat.. mmg perut mogok abes! Lepas makan semua bersurai.

Tapi sblm korang bersurai dr blog aku nih, meh aku tjk persembahan tabika sibulat ni. Dorang perform choral speaking bertajuk "OUR CONVOCATION DAY".. persembahan yg ke-2.
Tgh beratur diluar pintu dewan, tggu announcement dr pengerusi majlis. sambil2 tuh srh dorang rehearsal. Tp dorang ni pandai, xmo tjk gaya dorang but just wording je kuar dr mulut. nk surprise la kot kan... comel!
Meh layan jap video yg bergegar dari mak bdk yg parkingson ni... hehehe. Tp okey la kan dari xder lgsg kenangannye.
video

So cute, right? okey la.. lps nih dia dh msuk tahun 1 plak.. hmmm.. caner la kan...

P/s : ptg ni nk g wat collection duit subsidi nih.. hope dpt la collect ketiga-tiga nya.. x larat nk berulang 2-3 kali kan... semlm dh g, tp kaunter x bukak lg.. hmmm...

No comments: