Thursday, October 6, 2011

Skrg Aku Rasa Mcm Nak Bunuh Oranggg!!!

**Ini adalah entry marah aku utk arie nih**

Mmg laknatullah la saper2 yg buang bebi idup2 ke sungai mcm dlm video lam Blog Aduka nih.
Aku btol2 xleh terima perbuatan manusia yg berhati binatang durjana ni.
Itu anak manusia yg berakal la wey.. yg ader atie perasaan,
bukannye anak cicak ke aper yg ko bleh lastik kasi mampos & buang tepi longkang!
Kesian gler aku tgk bdk tuh...

Dah la humban lam sungai... siap bungkus ngan plastik sampah plak tuh
Sadis aku bler tgk org tu bukak plastik, kuar air membuak2 dr plastik tuh..
Cuba korang bygkan kalo korang kene cenggitu.. rs nk lemas x? ke dh lemas kann...
cian bebi tu, lemas2 lam plastik tuh...

Eiii... Manusia DURJANA!!!! X aman la idup ko atas muka bumi nih!!!

6 comments:

sabree hussin said...

memang kejam betul la

aslin said...

bila dunia semakin maju..otak semakin xwaras tok berfikir...ckod2..0.0

pinky_liscious said...

itu manusia yg tiada akal yg sempurna...

Aduka said...

inilah luahan seorg manusia yg bergelar ibu.
punyai hati, perasaan, kasih sayang, dan keperikemanusiaan.
tapi apakan daya.
walau kita marah2 sekalipun, tp masyarakat tak ambil isu ini kehadapan isu ni xkan selesai.
apa perlu masyarakat buat?
tegur anak muda kita, jauhi zina!

terima kasih krn link ke blog sy.
=)

Charlie's Belle said...

tu lah kan...pelik tak..biasa nye bila kite disahkan pregnant, naluri ibu tu mesti dah ade...takkan dia tak rase sayang langsung kat baby tu walaupun terhasil dari atas rogol..tu anak dia kot..dikandung 9 bulan..baby bergerak semua..takde langsung rase kasih ibu ke? pelik tak? ramai lagi orang nak anak kat luar tu, tapi Allah tak kurniakan lagi..sampai merayu mintak kat Mekah pun tak dpat..yang diorang ni...senang2 je buang bayi hidup2 pulak tu..ape nak jadik wey....nauzubillah!

nurichinta77 said...

Meh kite doakan yg terbaik utk baby tu.. pity him. :-(