Friday, July 8, 2011

:: BULAT'S FUTSAL TOURNAMENT CONTINUES.. ::

30hb Jun lepas, berlangsung la tournament futsal utk si bulat bersama kawan2 cilik dia tuh. dorang wakil DUN Bkt Antarabangsa bertanding dgn wakil2 DUN yg lain di Hari Potensi Kanak2 TABIKA KEMAS Parlimen Ampang. Semua2 johan utk hari ni akan menjadi wakil Parlimen Ampang utk bertanding di peringkat Daerah Hulu Langat pulak pada 25hb Julai nanti. Phewwwww!!! Mcm best je aku announce cenih. huhuhu...

Seawal jam 9.00pg budak2 nih dh get ready di Sport Planet Ampang utk acara perasmian oleh wakil rakyat (ntah saper nama ntah, mama x hengat!).. Mama pun x amik kisah psl perasmiannye sbb mama tgh sibuk susun2 trophy & cenderahati2 utk hari tu smbil lam hati tertanye2 "adakah salah satu trophy akan jd milik bulat??" hahaha...

Nah.. tgk kt bawah nih, comel2 je bdk2 nih kan.. okey, hari tuh ada byk acara sebenarnye.. selain dari acara Futsal, ader Netball, Rounders, Galah Panjang, Gerakrama & Silat. Tp aku x sempat la nk snap gamba semua2 tuh. juz amik gamba anak sendiri je. ;-)


:: Yeahhhh!! Wakil DUN Bkt. Antarabangsa - Team A (Merah) & Team B (Biru) tgh dgr bebelanzzz coach. bebelan la sbb arie nih dorang star kan. hikhik..::


:: Proses menyusun atur team2 STAR utk arie tu ::


:: Yeah! that's my BOY!!! ::


:: Red Star & Blue Star - Coach nak 2-2 team dia nih dpt msuk final.. caiyookkk! ::


:: Mama posing gedix yg x baper nk gedix dgn trophy2 yg dh siap tersusun ::

Lepas semua proses menyusun atur tu siap, majlis pun dirasmikan dgn jayanye & semua acara dimulakan serentak lebih kurang pukul 10.00am. 3/4 dari keseluruhan sport planet tu kene conquer!! havoc!!! Sebanyak 4 team futsal akan bertanding arie tu. Team A lawan Team B - means bulat kene main 2 round je.... ;-)


:: Keempat-empat team dh masuk pdg. Pengadil tgh briefing ::


:: Coach kasi brainstorming lagikk ::