Saturday, December 17, 2011

Back To School Program

Pejam celi pejam celik, cuti sekolah dh hampir ke penghujung dah..
Korang dh siap ke shopping brg2 utk anak2 back to school?
Aku in the midst la.. baru beli beg & kasut...suruuuuutt dh RMs.. huhuhu
Kali nih aku shopping utk 3 beradik.. ALONG, ANGAH & BULAT
Yeyyy! bulat dh nk masuk darjah 1!!!
Kemain hepi & excited dia masa g beli beg & kasut sekolah hari tu..
Tergedik2, terkinja2 nak kan beg Angry Bird.. (Glamer sungguh si burung itewwwwww!)

Aku plan nak je boring terus semua sama pattern, senang kan..
Sekali masuk je lam kedai..
Along berbisik kt telinga aku cenih "Mama, Along nak beg mcm org dewasa tau.. mcm tuh.."
Toinnnggg! tau dia nak beg caner? BEG LABTOP ko... haaaaa...
Aku nak bantah, x smpai hati sbb dia dh tau kerajaan dh kasi duit kan..
So, aku ikutkan je la... Lagipun anak kan, bknnye sape2 pun...
Kalo anak x abeskan duit kite, saper lagi kan? huhuhu...

Lepas memasing setel memilih beg masing2 - sorang 2 bijik okey..
Aku ingat dh setel, sekali dorang gedik plak dok pilih2 wallet & pencil case plak..
Aku layan je sbb tgh ader duit...
Lagipun mmg nak kene beli pun. kalo x, biler lagi kan?
At last aku kene kasi kedai tuh almost RM200.
Konon g Plaza GM nak beli rega borong, sekali kopak gak.. huhuhu....

Nak tengok aper yg dorang shopping arie tuh?
JOMMM!

Wallet Si Terunasss...

dari kiri : Along, Angah & Bulat
Beli Kasut kat kedai BATA je, dekat umah... ader promosi tu...

Pilih la nak.. nanti mama bayo...

1 comment:

Charlie's Belle said...

hehehe...tiga2 hero...aku plak bawak shopping tiga2 heroin...lagi penin! dia nak hair accessories lah, dia barang2 wangi lah, 3 kepala 3 kerenah 3 barang berlainan 3 tempat nak kena pi..tapi seronok melayan.