Friday, November 12, 2010

~Pinggggg...~

Hello SUNSHINE (All people around me la..) harap hari2 aku akan turut bersinar bersama korang.. ;-)

Hmmm...hampir setahun sudah blog aku x update... hmmm... byk sgt bende yg aku kene buat, al-maklum la sejak bergelar ibu beranak 5 ni kan.. sooooo bz.. Tp hari ni, aku rs terpanggil utk mengupdate blog ni sbb byk yg aku nk kongsikan cerita-ceriti about my biggest world ni. (sbnrnye termakan hasutan sorang blogger ni.. hehehe).

First of all, meh aku perkenalkan baby aku yg ke-5, yg dh selamat dilahirkan pd 17.08.2010 dgn berat 3.21kg, di hospital ampang.. papepun, aku MASIH dianugerahkan baby boy, MUHAMMAD FARYSH SYABIL.. skrg dh dekat 3 bulan umo dia.. well, belum ader rezeki utk dpt baby girl..hhmmm... sedih la. Tp aku tetap bersyukur pada yg Esa, aku yakin ader hikmah atas semua Dia dh tentukan utk aku. ..

 ~berumor 7 hari... tido je... kulit pun masih mengelupas.~

 ~nyenyak beradu lam bbcot~

 
 ~ br bgn tido ni~

 
 ~comel jekk~

 
 Muhammad Farysh Syabil ~antara latest punye gambo~

 ~tgk, dh besar dh keluarga aku~

Dengan kehadiran Bb Farysh, maka status aku pun berubah lg, dr ibu beranak 4 kepada ibu beranak 5 dalam tempoh yg teramat cepat!.. giler ramai! hahaha... confirm lepas nih akan lg meriah la umah aku & ofkosh my world will be bigger & bigger.. yesss!!!

Okey la... mase terhad skrg, nanti aku akan post another story about my biggest world ni.. muahhh utk semua.

~Salam~











2 comments:

daela said...

Ala tomey2...baby anyah...

Ayu Hashim said...

comeiii nya babyy.. geram tgk pipinya :)