Thursday, October 15, 2009

Windu....

Hmmppphhh.... terasa rindu bangetttt!!! X sabar nk jumpe dia... buah hati kesayanganku....

Korang jgn igt kau jiwang ehh.. aku nih tgh rindu kt bb Qais.. ntah caner la dia dgn bbsitter aku arie nih. Dia still demam tp x kuat sgt la cam semlm tuh, selesema dia menten, batuk dia makin teruk plak. Mlm td tgh tido, dia batuk smpai muntah. Abis baju dia, selimut n cadar aku basah n masyammm dek muntah susu dia tuh. Jap g nk kol bbsitter tanyer condition bb Qais, doakan dia cepat sembuh k.

Semlm dia dmm agak teruk, mengerang2 je.. cian tol... Aku sempat la snap gamba2 dia utk tatapan korang...


Tgk tuh, ingus mererehhh jer...


Ekceli dia baru lepas kene sumbat ubat, tuh yg lalok jer tu.. mate kuyu...


Selalunyer kalo dia tau kite nk amik gamba dia, dia akan pose.. tp kali nih dia ala2 'menyerahh.. pasrah' gitu... hehehe.. muke pun ketat jerkkk...





Walaupun dia x larat.. x sihat, dia still nk main.. senyum2.. cayunkkkk dia sgt2!

Ini kali kedua bb Qais nih demam tau. sekali arie tuh seminggu b4 raye.. dia demam campak. Lps sihat dari demam tuh, dia dpt meniarap.. kali nih demam, dia dh start angakt bontot dia tinggi2 and menjulur ke depan (ala2 ulat beluncas tuh).. Gusinyer pun dh gatal dh nk tumbuh gigi.. abis lah aku nanti!!! hahaha.....

Papehal pun, doakan bb Qais cepat sihat yea... caiyoookk!!!!

3 comments:

daela said...

ala..siannya bb Qais tu...comeii jer pp bulat nya kan...aku nang guram..akakakakaka..!!

sue said...

ciannyer kat baby Qais...semoga cepat sembuh ek...

Dancing Pena said...

bile anak tak sihat tu tanda nye dia nak besar lagi. ade lah tu buat perangai. heheh